Heb jij de afgelopen jaren een hoop kunnen, sparen en ben je op zoek naar een leuke manier om dit geld uit te geven? Dan kun je bijvoorbeeld een villa kopen in Estepona bij Villa Nova. Voor sommige is het kopen van een huis of woning in het buitenland iets waar ze nooit over dromen, voor andere Nederlanders is het de realiteit. Woningen in het buitenland zijn over het algemeen een stuk goedkoper en er zijn minder wetten over het verhuren van je eigen panden, je kunt er dus ook nog iets aan verdienen! 

Redenen om te vertrekken uit Nederland

Iedereen heeft een andere reden om uit Nederland te vertrekken, je kunt niet van het Nederlandse klimaat houden, je vertrekt naar de liefde van je leven of je verhuist voor werk naar het buitenland. Al deze verschillende redenen zijn volgens ons legitieme reden om voor langere tijd naar het buitenland te vertrekken. Onze reden om naar het buitenland te vertrekken is het leren van een andere taal en cultuur, we gaan zelf voor een schooljaar in het buitenland studeren en hopen hier meer te leren dan in een Nederlands klaslokaal.

Genieten van een lange vakantie

Ben je met pensioen of heb je de mogelijkheid gehad om eerder te stoppen met werken? Dan raden wij aan om een prachtig vakantiehuis te kopen aan de Spaanse kust, je kunt hier genieten van elkaar, lekker eten, een heerlijke zon en een prachtig uitzicht.

Waarom een huis kopen in het buitenland?

Mocht je in de gelegenheid zijn om een huis aan te schaffen dan heb je waarschijnlijk een hoop spaargeld. Wanneer je in Nederland meer dan €100.000,- eigen geld hebt betaal je hierover een negatieve rente. Met andere woorden betaal je de bank om geld op je rekening te hebben, dit vinden wij een gek fenomeen en zijn nu zelf op zoek naar een vakantiehuisje in het buitenland. Op deze manier zorgen we ervoor dat we geen negatieve rente betalen over ons spaargeld en hebben we altijd een plekje in het buitenland om te verblijven. Kies jij voor een woning in Estepona, Malaga of Ibiza?